Jalkojenhoitoa kotonasi pääkaupunkiseudulla, kun sitä tarvitset myös palvelusetelillä

Yhteystiedot

Jalkojen hoidon tärkeys ei tarvitse todisteita. Jalat eivät vaikuta pelkästään ulkonäköön ja hyvinvointiin, vaan koko yleistilaan. Jalkahoidolla voidaan vaikuttaa myös mielialaan sekä itsetuntoon.

Jalkojen hoito on yhtä tärkeää kuin käsien ja kasvojen hoito ja ansaitsee kunnolla aikaa sekä huomiota. Jalkojen hoidon perusasiat ovat jalkojen pesu ja kuivaus, kynsien hoito sekä rasvaus.

Hyvällä huolenpidolla voivat kaikenikäiset edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiaan.

Katso jalkahoidon hinnat täältä ja tilaa itsellesi jalkahoito pääkaupunkiseudulla Hoivalanalta.

Kaikki yhteystietoni

Parafiinihoito

Jotkut ammatit ja arkiaskareet rasittavat todella paljon alaraajojamme. Jalkamme ovat käytetyimpiä ruumiinosiamme, ja ne ansaitsevat asianmukaista hoitoa. Suuren osan ajasta seisoen työtä tekevät henkilöt huomaavat monesti kroonista kipua alaraajoissaan. Milloin viimeksi hoidit itse omia jalkojasi perusteellisesti?

Parafiinihoidolla on lämmittävä, ihoa hoitava, verenkiertoa vilkastuttava sekä paikallista aineenvaihduntaa parantava vaikutus. Hoidolla voidaan lievittää nivelissä sekä jalkaterän pienissä lihaksissa ja rustoissa havaittavaa kipua. Hoito voi parantaa lisäksi nivelten liikerataa. Parafiinihoito jättää iholle silkkisen terveen hohdon, mutta kosmeettisen vaikutuksen lisäksi sillä on myös useita muita hyödyllisiä vaikutuksia! Parafiinihoito sopii yhtä lailla käsille sekä jaloille, ja tarjoankin kattavaa parafiinihoitoa omassa kodissasi niin jaloille kuin käsillekin.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Ota yhteyttä ja varaa itsellesi kertaluontoinen tai säännöllinen aika jalkahoidoille. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, vastaan mielelläni!
Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tästä yhteydenottoon